11 Ocak 2012 Çarşamba

hanzeninmutfağı: DAYANILMAZ BEYAZ SABUN KOKUSU

tampa beyaz istanbul adrese ücretsiz teslimat,teslimatta ödeme tel 0212 5607373-5599292 05325277677 serdar

23 yorum:

  1. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştığım Tampa" nın hemenhemen tüm ürünlerini severek kullanmaktayım. Hem güzel kokusu hemde ürünlerde ve ellerde tahriş yapmayan etkisi nedeniyle herkeze tavsiye ederim.
    Prof. Dr. Sibel Suzen

    YanıtlaSil
  2. sayın prof.dr.sibel süzen tampa beyaz hakkındaki olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim ayrıca ne zaman isterseniz adresinize teslim ederim,size ve değerli meslektaşlarınıza saygılarımı iletirim

    YanıtlaSil
  3. Tampa Beyaz Sabun'u ilk defa kullanıyorum ve çok memnunum, bize bu ürünü kapımıza kadar sağlayan kişilere teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  4. siz degerli müşterilerimize tampa beyaz teslim etmek ve sizlerin memnuniyet içeren yorumlarını almak,çalışma azmimizi arttırmaktadır.her müşteri tek müşterimizdir anlayışı ilkemizdir ilginize teşekkürler SAYGILAR face de tampa beyaz sabun istanbul olarak beğenilerinizi bekliyoruz

    YanıtlaSil
  5. Beyaz sabun cocuklugumun anilarini ve temizligini bana getirdi. Kapiya kadar gelen bu urunu almamak hata diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Dr Meltem hanım,öncelikle size tampa beyazın magazin haberini iletmek isteriz Geçen hafta tampabeyazı sipariş üzerine muhteşem yüzyıl dizisinin setine ulaştırdık.Bu arada Hürrem sultan ile tanışma fırsatı bulduk.tampa beyssabundan memnun kaldığını öğrendik.

      Sil
  6. Ben Eyüpte oturuyorum.Siparişlerim en geç 24 saat içinde elimde oluyor.Bende bu ürünü tavsiye ederim.Başka sitelerde aradığım zaman siparişi az bulup getirmediler sizin ilginize çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep hanım,siparişlerinizin devamını diler,siparişin miktarının önemi yok bizim için değerlisiniz.Muhteşem yüzyıl dizisinin setine tampa beyazı ulaştırdık.bu haberi sizinle paylaşmak istedik.Saygılarımızla.

      Sil
  7. Alerjik astımım var. Bu yüzden parfümlü sabun ve yer temizleyiciler kullanamıyorum. Eskiden Marc markanın beyaz sabun kokulu yer temizleyicisi vardı. Şimdi yok. Sizin de beyaz sabun kokulu yer temizleyiciniz varsa denemek isterim.

    YanıtlaSil
  8. Serpil hanım size 1 kiloluk deneme boyundan hediye edeceğiz.Şayet beğenir iseniz ve astımınız konusunda problem yaşamaz iseniz devamlı iyi bir müşterimiz olacağınıza inanıyoruz.Özellikle Bakırköy,Ataköy pilot bölgemizdir.Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  9. Saf temizliğin saf kokusu merak ediyorum.Denemek isterim.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Semra hanım.Size deneme boyu hediye edeceğiz.En yakın zamanda haberleşeceğiz.Saygılarımızla.

    YanıtlaSil
  11. Aradigimiz urune nihayet kavustuk, son derece basarili...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.Başarılı bulmanız bizim için çok değerlidir.Saygılarımızla.Tamp Beyaz sabun İstanbul

      Sil
  12. Basariniz daim olsun. Urunlerinizi cok degendim. Tebrikler

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Pelin Hanım.Beğeninize layık olmaya çalşacağız.

    YanıtlaSil
  14. hemen siparişimi verip denemek isterim... tesekkurler

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Gülden hanım.Deneme boyu tampa beyaz ı size iletmekten mutluluk dyacğız.Saygılarımızla.

    YanıtlaSil
  16. Beyaz sabun kokusuna bayılırım. Yorumlara göre içeriği de kokusu kadar özelmiş. Tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Pelin hanım,değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

      Sil
  17. Merhabalar ben de bu ürünü çok merak etmekteyim.

    YanıtlaSil