17 Ocak 2012 Salı

Tampa Beyaz Sabun İstanbul

Siparişleriniz İstanbul içi elden,ücretsiz teslimat, ürün tesliminde kapıda ödeme 

TEL: (0) 212 559 92 92 --- (0) 212 560 73 73 -- (0) 532 527 76 77  -Serdar-

            

69 yorum:

  1. Gercekten cok ıyı bır urun....

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok iyi bir ürün demişsiniz.Nerde kullandınız tampa beyazı? sonuç ne oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çamaşır makinasına koyuyorum tüllerimi yıkıyorum

      Sil
    2. serdar bey'e cok tesekkur ederiz, istanbul'a avrupa yakasına tampa beyaz sabun bayisini üstlenmek gercekten buyuk sorumluluk. burada bayilik üstlendıgı ıcın bızı buyuk bı zahmetten kurtardı. teşekkür ederiz...

      Sil
  3. Tüllerdeki o ferah koku evin içine yayılıyor tabi çok iyi.

    YanıtlaSil
  4. ilginize layık olmaya çalışacağım

    YanıtlaSil
  5. Tavsiye üzerine evime soktuğum Tampa Beyaz Sabun'un yüzey temizleyicisi ortama yayılan ve uzun süre kalıcılığını sürdüren mis gibi parfümü ve temizleme gücüyle beni hayretler içinde bıraktı. Tavsiye ediyorum, vazgeçemeyeceksiniz...

    YanıtlaSil
  6. arzu hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. sn.ARZU hanım nezaman isterseniz ürünümüz adresinize teslim edilir.SAYGILARIMIZLA.tampabeyazsabunistanbul.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Çok etkili bir ürün.. Etkili temizleme özelliği ve zarif kokusu.. Özellikle Motosiklet ve Otomobil temizliginde çok başarılı..Hiç iz brakmaması da çok önemli bir konu.. Özellikle benim gibi motosiklet temizligine özen gosteren herkese tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  9. doter bey ürünümüzü motorsiklet temizliğinde kullanıp iyi netice almanız iyi bir paylaşım oldu,ilginize teşekkür eder.siparişlerinizi bekleriz saygılar ayrıca face de tampa beyaz istanbul olarak varız

    YanıtlaSil
  10. Tereddüt ederek aldığım Tampa Beyaz Sabun, ilk kullanımda tüm tereddütlerimi de silip yok etti. Özellikle parkelerimde elde ettiğim lekesiz temizlik uzun süredir aradığım bir ürünle karşılaştığı gösteriyor. Hele o çocukluğumdan kalma temizlik hissi geçiren beyaz sabun kokusu...
    Ön koşulsuz tavsiye edebileceğim, son derece güvenilir ve uygun fiyatlı bu ürünü denemelisiniz.
    Teşekkürler Tampa Beyaz Sabun, teşekkürler Serdar Bey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seçil hanım değerli yorumunuzdan ötürü asıl biz teşekkür ederiz.Size Tampa beyaz muhteşem yüzyılın setinde bu muhteşem haberi de sizinle paylaşmak istedik.

      Sil
  11. harika ürün, güvenilir satıcı
    A+++++++

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güveninize layık olmaya çalışacağız.Saygılar

      Sil
  12. Değerli Yönetici,

    Uzun zamandır distribütörlüğünü yürüttüğümüz Tampa adlı yüzey temizleyici ürünümüzle ilgili sizi kısaca bilgilendirmek istiyoruz.

    Çocukluğumuzdan hepimizin hafızalarında yer eden "temizlik kokusu" diye adlandırdığımız beyaz sabun kokusu ne yazık ki artık karşımıza pek çıkmıyor. Çeşit çeşit parfümlerle süslenen ev ve kişisel temizlik maddeleri bize bu kokuyu unutturdu. Yüzey temizleyici olarak satışa sunduğumuz ürünümüz deneyenler arasında özellikle o unuttuğumuz kokuya sahip olduğu için çok ses getirdi. Market raflarında bulunmayan, doğa dostu ürünümüzü sadece kokusu sebebiyle dahi tercih eden çok sayıda müşterimiz var. Köpük ayarlı formülü sayesinde özellikle tüllerinizin ve havlularınızın yıkanması sırasında deterjana azıcık ilave etmeniz halinde günlerce evinizde "temizlik kokusu"nu alabilirsiniz. Kendi alanında özellikle parkelerde leke bırakmama özelliği ile de kullanıcılarını mutlu eden Tampa'nın İstanbul ayağında sizlere ve takipçilerinize koşulsuz müşteri memnuniyeti garantili ve kapıda ödeme fırsatı ile hizmet sunmayı çok arzu ederiz.

    Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

    Not: Bu bilgiyi paylaşmak isterseniz www.tampabeyazsabunistanbul.com adlı sitemize göz atmanızı öneriyoruz. Ürünümüz 5 lt'lik ambalajda satışa sunulmaktadır. Fiyat ve ayrıntılı bilgi için 0532 527 76 77-0212 560 73 73-0212 559 92 92 numaralardan Serdar Topsever'e ulaşmanızı rica ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ürünleriniz bitkisel mi doğal icerikli mi

      Sil
  13. Hayli memnun olan bir arkadaşım hediye etti.Çok memnun kaldım.Tam da belirttiğiniz ve aradığım özelliklere sahip.Kendim de sipariş ettim. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili öykücü,size hediye eden arkadaşınıza ades bildiriseniz biz de bir hediye yollamak isteriz.Yorumunuz için teşekkürler.Ayrıca tampa beyaz şu an muhteşem yüzyıl setinin temizliğinde ve hürrem sultanın hamam sahnelerinde tercih ediliyor.

      Sil
  14. Ürünlerinizden çok memnunum lütfen kaliteyi korumaya devam edin.

    YanıtlaSil
  15. Sayın Prf Dr Sibel Süzen.kalitamiz değişmeyecek emin olun.teşekkürler.Ayrıca tampa beyaz muhteşem yüzyıl dizisinin setinde kullanılmakta.Hürrem sultanın hamam sahnesinde kokusu ile oyuncuyu olumlu yönde motive ettiği söyleniyor.

    YanıtlaSil
  16. Tampa Beyaz temizliğin yeni adı.

    YanıtlaSil
  17. Semih bey teşekkür ederiz.Sloganı kullanalım,çok yerinde bulduk.

    YanıtlaSil
  18. Annem,arkadaşları ve neredeyse tüm mahalle tampa beyaz'ın hastası oldular.Şiddetle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  19. Annenizi ,arkadaşları ve tüm mahallenize hürmetlerimizi yolluyoruz.Sürekliliğimizin devamı dileğiyle.

    YanıtlaSil
  20. Olağaüstü temizlik laflarına inanmayanlar mutlaka denemeli. Hem temiz hem ferah kokulu. Hani insanın başını ağtırmayan türden, taptaze bir koku. Herkese tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamze hanım tampa beyaz hakkındaki olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

      Sil
  21. Evimiz oldukça kalabalık... Tampa Beyaz Sabunun, ferah kokusu ve kaliteli temizleyici gücü bize gerçekten yardımcı oldu. teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehriban hanım evinizin her daim kalabalık olmasını canı gönülden isteriz.tampa beyazın yardımları bu kadarla kalmasın. hep kapınıza getirelim.Biz teşekkür ederiz

      Sil
  22. Ürünlerinizin kokusu mükemmel, ilk Annemi ziyaret ettiğimde müthiş kokusu ile karşılaştım ve hemen eşime tavsiye ettim, ama ucu bana dokundu artık temizlik malzemelerini bana aldırıyooooo :)) istikrarınızı koruyun lütfen, başarınız daim olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Ender bey,Öncelikle annenize saygılarımızı iletiriz.Eşinize tavsiye etmeniz çok güzel ama ekonomik endişelerinizi lütfen aklınızdan silin çünkü tampa beyaz konsante bir üründür.Çok az kullanımla mükemmel sonuca ulaşırsınız.Ayrıca eşinizin bize telefon ederek ürüne hemen sahip olabilir böylece size de yük olmamış oluruz.:-)İstikrarımızı siz değerli müşterilerimiz için her zaman korumayı ilke edindik.Başarılı bir iş hayatı diliyoruz.

      Sil
  23. Harika koku,mükemmel temizlik.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  24. Biz teşekkür ederiz.Deneme boyunuz bizde hazır en yakın zamanda size ulaşacaktır.

    YanıtlaSil
  25. İstanbul karlar altında sanki her yer Tampa Beyaz Sabun gibi:-)

    YanıtlaSil
  26. Sayın serdar bey bende deneme boyu rica ediyorum bir arkadaşıma vereceğim.

    YanıtlaSil
  27. Ne demek.efendim hemen pazartesi günü yolluyorum.Hatta diğer kullanıcılarda buradaki yazışmalarımıza bakarak talepte bulunabilir elimizde bol deneme boyumuz var.Saygılar Tampa Beyaz Sabun İstanbul

    YanıtlaSil
  28. bu ürünün ismini çok duydum.eşimde kullanmak istiyodu.internetten araştırırken istanbul avrupa yakası distrübitörünün serdar bey oldugunu duydum.deneme boyu kullanmak istiyoruz.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  29. elbette.eşinize deneme boyu göndreceğiz. Teşekkür ederiz.Saygılarımızla,TampaBeyazİstanbul

    YanıtlaSil
  30. Oda deodorantlarının çoğu hiçbir şekilde havadaki kötü kokuları yok etmez. Bazıları rahatsız edici kokuları, hoş kokularla örtmeye çalışır, bazıları da burun yollarını yağlı bir tabakayla kaplayıp koku alma duyumuzu engelleyen bir kimyasal yayar. Oda deodorantlarında bulunan kimyasal maddelerden bazıları naftalin, fenol, kresol, etanol, ksilen ve formaldehit'tir.
    Bu nedenle biz Tampa beyazı tercih ediyoruz çünkü,doğal ve günlerce evimizden çıkmayan o hoş sabun kokusu yüzünden.şunuda belirtmek isterimki (tampa beyaz sabun kokusunun afrodizyak etkisinide söylemeden geçemicem )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volkan bey şahanesiniz.Artık üzerine birşey yazmak olmaz.Teşekkürler

      Sil
  31. Koku hastalıkları 5 ayrı grupta tanımlanabilir. Bunlardan anosmi denilen tam koku kaybında hasta hiçbir kokuyu alamaz.
    Diğer adı hiposmi olan koku azalması (ise kokuya karşı duyarlılığın azalması ve bazı kokuları ayırt edememe durumudur. Hiperosmi denilen koku bozukluğunda ise kokuya karşı bir hassasiyet artışı söz konusudur. Parosmi ise ortamdaki kokuların olduklarından farklı algılanmaları anlamına gelir. Bu durum tipik olarak koku alma yeteneğinin azalması ile birliktedir ve bu durumdaki hastalar güzel kokuları bile kötü kokular olarak yorumlarlar. Hayalet koku alma denilen antosmi ise olmayan kokuların alınmasıdır ki bu durum bir çeşit koku halusinasyonu olarak kabul edilir. Bu durum aralıklı ya da sürekli olabilmektedir.Bir araştırmada bu hastalığa yakalanan kişilere evde tampa beyaz sabun kullanmaları tavsiye edilmiş ve inanılmaz derecede olumlu sonuçlar alınmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar tebrikler Profesör Volkan bey.Kaleminize sağlık.

      Sil
  32. Volkan bey'in yazılarından çok etkilendim işyerimde de kullanmak istiyorum

    YanıtlaSil
  33. Tampa ürünlerini sırayla deniyorum ve çok memnunum her kezle paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Prf Dr Sibel Sibel Süzen, Tampa ürünlerimize olan memnuniyetiniz çalışmalarımıza ız veriyor.Teşekkür ederiz. Tampabeyazsabunistanbul

      Sil
  34. Eşim ve ben çalıştığımız için Tampa ürünlerinin kapımıza kadar getirilmesi bizim için büyük bir kolaylık. Teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Prf Dr Sinan Süzen,Blogumuza ilginizden dolayı teşekkür ederiz.Tampabeyazsabunistanbul

      Sil
  35. Tampa ürünleri harika kokuyor. Temizliğin den de çok memnunum

    YanıtlaSil
  36. Herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği, hem hijyen sağlayan hem de kalıcı kokusuyla sizi memnun edecek bir ürün. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kayfe molası yazılarınızı biz de takip ediyoruz.Başarılı buluyoruz.Teşekkür ederiz.

      Sil
  37. serdar bey varsa bende yumuşatıcının deneme boyundan rica ediyorum.teşekkürler

    YanıtlaSil
  38. 2 hafta önce üst kat komşumuz bize hediye etti yüzey temizleyicisini.Çok güzel bir kokusu var ve beni çocukluk günlerime götürdü.Çocukluğumdan beri temizlik anlayışım hep beyaz sabun kokusu üzerine olmuştur.Sırf bu yüzden Türk hamamlarına sık sık giderim.Bu ürün artık evin vazgeçilmezleri arasında olacaktır.Çok aradım almak için fakat diğer siteler bana çok güven vermedi.Avrupa yakasının distribütörü Serday Bey olduğunu öğrenince satın almam daha kolaylaştı ve içim rahatladı.Ben de avrupa yakasında oturuyorum.5kg'lık yüzey temizleyicisi almak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bir de yumuşatıcı olan ürünün deneme boyu varsa almak isterim.

    YanıtlaSil
  39. Kapıda ürün teslimi böyle bir sektörde gerçekten yaratıcı. Başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  40. neden tse damgası yok peki ürünlerinizin?

    YanıtlaSil
  41. Serdar bey,bende yumuşatıcı ve oda kokusundan deneme boyundan mümkünse rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar..

    YanıtlaSil
  42. Denemek için bende edinmek istiyorum. Kardeşimden çok olumlu yorumlar duydum merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  44. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  45. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  46. İzmire deneme boyu yolluyormusunuz acaba

    YanıtlaSil
  47. Yorumları okudum ve denemek istiyorum rica etsem oda kokusu ve yüzey temizleyici deneme boyu kocaeli ye yollama şansınız varmi

    YanıtlaSil
  48. 50 kere aradim telefonu aciyorlar konusmuyorlar .siparis verecektim vazgectim

    YanıtlaSil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. Merhaba yeriniz nerde nasıl tedarik edebilirim

    YanıtlaSil